Eesti Geograafiaõpetajate Ühing

Eesti Geograafiaõpetajate Ühingu koduleht

Geograafiaõpetajate sügiskool “Uued võimalused geograafia õppekava rakenduses” 12.-13. oktoober Tartus

Kallid geograafid!

6. oktoobril saab EGÜ 11 aastaseks. Meie sügiskool “Uued võimalused geograafia õppekava rakenduses” toimub 12.-13. oktoober Tartus.

Mõtleme korraks, mida on üksteist aastat üheskoos tehtud ja keskendume ikka olevikule ja tulevikule. Esinejateks ongi suures osas meie enda liikmed, kes jagavad parimaid praktikaid, aga ka Innove spetsialistid ja teised koostööpartnerid. Rahvastiku teemal esineb Mare Ainsaar. Täpne kava hiljemalt septembri keskel.

Sügiskool korraldamine on saanud toetust ESF projektist “Õpetajate ja koolijuhtide professionaalse arengu toetamine” ja sügiskoolist osavõtt on tasuta. Sügiskooli registreerumine avaneb siis, kui selgub täpne kava.

Eesti Geograafiaõpetajate Ühingu juhatus

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga