Eesti Geograafiaõpetajate Ühing

Eesti Geograafiaõpetajate Ühingu koduleht

14. november 2018 GIS-päev

GIS-päeva konkursside tähtaeg on pikenenud nädala võrra – uus tähtaeg on 8. november! Kui teie õpilased on viimase aasta jooksul kirjutanud uurimistöid, mis sisaldavad GIS-komponenti, näiteks on tehtud selle puhuks kaart, saatke need julgesti konkursile. Samuti ootame mis tahes teemal kaarte ja kaardirakendusi. Uurimistööde konkursi kohta saab täiendavat infot siit ja kaardivõistluse kohta siit.

Kindlasti võtke osa ka GIS-päeval toimuvast kaardikoolitusest, registreerida saab siin.
Lisaks kaardikoolitusele on võimalik osaleda ka Rahvusraamatukogu pakutavatest tasuta haridusprogrammidest ning National Geographicu kaartide võistluslikust mängust. Lisainfo ja registreerimine selle kohta tuleb peagi.

Kohtumiseni 14. novembril GIS-päeval! Registreeri end ja õpilasi selleks juba täna!