Eesti Geograafiaõpetajate Ühing

Eesti Geograafiaõpetajate Ühingu koduleht

EGÜ ja EBÜ ühisprojekt – Läänemeri kliimamuutustes: ainete lõimumine uurimuslikus ja karjääriõppes

24.-25. september 2021 toimusid Tallinnas Eesti Geograafiaõpetajate Ühingu ja Eesti Bioloogiaõpetajate Ühingu ühisprojekti “Läänemeri kliimamuutustes: ainete lõimumine uurimuslikus ja karjääriõppes” õppepäevad.

Esimesel päeval võõrustas õpetajaid Tallina Tehnikaülikool. Õpetajatel oli võimalus kuulata Rivo Uiboupina, Jüri Elkeni, Aarne Männiku, Liis Sipelga ja Kai Künni-Beresi põnevaid ettekandeid.

https://geo.edu.ee/materjalid/

Päeva teises osas külastasid bioloogia- ja geograafiaõpetajad väiksemates rühmades mereökoloogia-, maapõue-, neurobioloogia- ja taimelaborit. Selle käigus said õpetajad ülevaate aktuaalsetest uurimisvaldkondadest ning kasutatavatest uurimismeetoditest.

Teisel päeval jagasid Pilvi Tauer, Vaike Rootsmaa, Piret Karu ja Priit Pensa Tallinna Reaalkoolis õpetajatega GIS-i õppetöös kasutamise kogemust. Seejärel said õpetajad väiksemates rühmades uurimislaeval Salme ülevaate uuringute läbiviimisest ning osalesid näidisproovide kogumisel.

Päev lõppes meeleoluka ekskursiooniga Eesti Meremuuseumis. Ekskursiooni käigus sai põhjaliku ülevaate väljapanekust ning oli võimalik tutvuda erinevate interaktiivsete eksponaatidega.

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga